Psychologische begeleiding en (wandel)coaching

Voor psychologische begeleiding kan je o.a. terecht bij een psycholoog, psychotherapeut en erkend psychologisch consulent. Deze past psychologisch wetenschappelijk onderbouwde theorieën, methodes en technieken toe. Hij/ zij zet actief, pragmatisch en in samenwerking met u als cliënt een psychodiagnostisch, counselend en/of coachend proces op om uw welzijn te verbeteren of te optimaliseren.

Iedereen met een hulp- of zorgvraag en ondersteuningsnood kan terecht voor counseling/ coaching. Evenzeer ter preventie van voorziene moeilijkheden in de toekomst en met vragen betreffende belangrijke beslissingen en/of gebeurtenissen, onzekerheden, zingevingsvragen, faalangst, vragen m.b.t. zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, angst,  ... kan je terecht. Ook wanneer je je niet goed in je vel voelt zonder te weten hoe het komt of hoe je er iets aan kan doen, ben je welkom! 

Wandelcoaching is eveneens mogelijk!

 

Wens je beter om te gaan met de moeilijkheden waar je tegenaan loopt, dan kan een begeleiding op maat worden uitgewerkt om jou in je kracht te stellen, opdat het onverwachte terug op je pad kan komen, twijfels welkom zijn in je leven, en dit op een manier dat ze jou niet van je stuk brengen, maar je je bewust wordt van je krachten, kwaliteiten en copingmechanismen.

Je leert terug aanspreken wat al altijd een deel van jou geweest is. Hoe sterk, krachtig en verdienstelijk in je leven is het al wel niet geweest? En hoe kan je nu in het té veel ervan terug wat meer rust vinden? Je leert op een efficiëntere manier zaken te bereiken en tot 'meer' te komen, dit door er minder hard voor te moeten werken. Zo wordt je leven vast een stuk prettiger. 

Ga samen op zoek naar meer helderheid. Werken aan jezelf kan op verschillende manieren. Het is belangrijk te achterhalen welke manier voor jou het beste werkt. Een sessie kan allerlei vormen aannemen.